Mediatori, Avocati si serviciile de traduceri profesionale

Buna ziua.

In acest articol dorim sa aducem in atentie o modalitate prin care mediatorii sau avocatii au posibilitatea de a-si rotunji veniturile si in acelasi timp sa le ofere clientilor lor un serviciu in plus care sa-i fidelizeze si sa-i determine pe acestia din urma sa-i recomande altor persoane.

Desi nu este nimic nou sau vreo inventie de marketing este un lucru simplu, usor de realizat si care pe langa cresterea sadisfactiei clientilor aduce si venituri suplimentare.

Asa cum experienta ne-a demonstrat integrarea serviciilor de traduceri in serviciile oferite de catre mediatori si/sau avocati ofera clientilor acestora un confort suplimentar si implict clientul se simte mult mai in siguranta si in acelasi timp fiind scutit de drumuri si timp pierdut va aprecia cu siguranta acest lucru.

Ce inseamna practic “Integrarea serviciilor de traduceri“?

In multe dosare apar documente scrise in alte limbi decat Romana si care pentru a putea fi studiate sau prezentate in instanta au nevoie de traducere. Aceasta traducere de multe ori cade in sarcina clientului care probabil, ne fiind familiarizat cu acesta activitate, va avea nevoie de timp pentru rezolvarea problemei.

“Integrarea serviciilor de traducere” inseamna ca mediatorul si/sau avocatul va fi acela care se va ocupa si de traducerea documentelor ambele parti avand astfel de castigat.

Avantaje Client:

In primul rand clientul nu va mai fi nevoit sa caute firme de traduceri, sa caute cel mai bun pret si astfel sa piarda timp.

Faptul ca o persoana abilitata (mediator / avocat) va supraveghea procesul de traducere ii va oferi o siguranta suplimentara evitand astfel situatiile in care se traduc documente care nu sunt necesare  si asa mai departe.

Avantaje Mediatori/Avocati

Taxa suplimentara pe care o pot percepe (acest serviciu poate fi integrat in onorariu sau ca taxa separata)

Oferirea unui serviciu in plus care l-ar scuti pe client de alte batai de cap imbunatatin astfel experienta acestuia vis-a-vis de colaborarea dintre cei doi

Avantajele financiare pot aparea si din faptul ca dumneavoastra lucrad in permanenta cu acelsai birou de traduceri  veti beneficia de discount-uri care se pot materializa in venituri suplimentare.

Nu putine au fost cazulire in care colaboratorii nostri fie ei meditori sau avocati ne-au declarat ca veniturile realizate din traduceri au fost echivalente cu onorariul perceput.

“Timpul….”

Acum intrebarea fireasca este cum facem cu timpul pe care trebuie sa-l piarda avocatii / mediatorii pentru a putea oferi acest serviciu suplimentar clientilor.

Ei bine timpul necesar este unul foarte scurt pentru ca:

Modalitatea de lucru cu biroul nostru de traduceri este foarte simpla: Ne trimteti doc scanate pe mai iar dupa ce primim acordul pentru pret si termen traducerea este livrata prin curier. Deci dumneavoastra nu trebuie sa faceti nimic.

In plus noi va punem la dispozitiie traduceri din si in peste 40 de limbi de circulatie internationala ceea ce inseamna ca indiferent despre ce limba este vorba noi va stam la dispozitie.

In plus dupa demararea colaborarii timpul alocat va scadea.

Asteptam comentariile dumneavoastra.

Daca doriti mai multe informatii despre acest subiect va rugam sa ne contactati la:

 

TopLevel Traduceri

[icon name=”icon-user”]Tel: 0726.113.225

[icon name=”icon-envelope”]Email: office@toplevel-traduceri.ro

 

[notification type=”info”]


Ultimele Noutati si Oferte

Despre ce Doriti sa Primiti Notificari?


[/notification]